Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Het is dan fijn dat je weet hoe je moet handelen en een cursus “EHBO voor baby’s en kinderen” kan dan heel nuttig zijn.

Daarom biedt Gastouderbureau via Kim klanten en gastouders korting op deze EHBO-cursus.

15% korting op je cursus EHBO voor Gastouders

Als gastouder van Gastouderbureau via Kim volg je via onze partner Savitae de benodigde cursus EHBO voor Gastouders. Deze cursus is speciaal geënt op gastouders en voldoet volledig aan alle richtlijnen en is GGD-erkend. De cursus EHBO voor Gastouders bestaat uit een deel e-learning en een deel praktijktraining.

De meeste gastouders zijn zo’n 4 tot 6 uur bezig om de onlinetheorie te halen. Na het behalen van een minimale score van 80% kun je deelnemen aan de praktijktraining. Savitae heeft ruim 70 praktijklocaties door heel Nederland, er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Met medecursisten oefen je in ongeveer 4 uur alle handelingen uit de theorie. Denk aan bijvoorbeeld aan kleine letsels tot aan reanimeren met het gebruik van een AED.

Een erkende EHBO-instructeur beoordeelt of je bekwaam bent om alle theorie in praktijk te brengen. Slaag je? Gefeliciteerd! Dan kan je het digitale certificaat EHBO voor Gastouders in ontvangt nemen. Je behaalde certificaat is wettelijk erkend door Het Oranje Kruis en is maar liefst 2 jaar geldig.

Onze gastouders ontvangen een kortingscode van 15% korting om de cursus EHBO voor Gastouders extra voordelig te kunnen volgen. De kortingscode kan je tijdens de laatste stap van het inschrijfproces invoeren in het veld actiecode. Hiervoor gebruik je deze kortingscode:
GOBviaKIM.15!

Leuk om te weten!

Veel zorgverzekeringen vergoeden een EHBO-cursus uit de aanvullende verzekering. Zeker de moeite waard om jouw zorgverzekering even te raadplegen.